четвер, 12 жовтня 2017 р.

Фестиваль патріотичної пісні
Пісня - це  одна з найбільших цінносткей українського народу.  Вона супроводжує нас і в радості, і в горі. Через пісню передається  історія України, культура, традиції. 
11-12 жовтня в школі відбувся фестиваль національно-патріотичної пісні. У фестивалі взяли участь  учні 1-11 класів.  Метою свята було  пробудити в учнів почуття гідності, патріотизму і любові до України. На   святі   пролунали пісні про Україну, козаків,  про війну та мир.   У залі були присутні гості: батьки, вчителі.  В усіх   залишилося незабутнє враження від свята.
Всі учасники фестивалю   були неперевершені. Вони  подарували  справжнє свято пісні,  душі і єднання. У своїх стараннях    показали  палку любов до рідної землі – до України. «Щасливі ми, що народилися серед народу  з такою багатою душею, народу, що вміє так відчувати свої радощі й чудово виливати свої думки, свої мрії, свої почуття. Хто має таку пісню, тому нема чого боятися за своє майбутнє, його час не за горами»,  такими  словами ведучі закінчили свято національно-патріотичної пісні.




Немає коментарів:

Дописати коментар