понеділок, 31 жовтня 2016 р.

Увага! Конкурс!

Конкурс ялинкових прикрас  
«Моя Новорічна мрія»
з метою популяризації серед учнівської молоді традицій святкування новорічно- різдвяних свят, формування практичних вмінь та навиків по виготовленню ялинкових прикрас, які символізують та відображають регіональні традиції, подальшого розвитку і підтримки талановитих дітей та молоді святкування Дня Святого Миколая, новорічних та різдвяних свят, оформлення «Ялинки Запорізької області». Конкурс проводиться до 15 листопада 2016 року
Вимоги до конкурсних робіт

Усі ялинкові прикраси мають бути створенні з найбільш поширених матеріалів (пінопласт, пінопропілен, пластмаса, пластик та інших) здатних витримати погодні умови (сніг, дощ тощо).
Конструкція виробу повинна бути полегшеною і мати кріплення. Іграшки можуть бути плоскими двосторонніми або об'ємними, розфарбованими відповідно новорічній та різдвяній тематиці.
Розмір ялинкової прикраси має бути від 25 см до 35 см у діаметрі для куль, 40 см у висоту та шириною від 25 см для плоских або об’ємних іграшок.
Обов’язковим елементом кожної конкурсної роботи є гапличок (кріплення) для закріплення її на ялинці, довжиною не менше 20 см.

Немає коментарів:

Дописати коментар